Търсене в този блог

вторник, 17 август 2010 г.

И нека бъде... горещо лято

Сексът в природата има своето очарование. Хубавото време направо приканва да го използваме за любовни игри. В гората? До пропастта? На ливадата? Защо не!

Приключението никога нищо не разваля. Особено когато и двете ви ръце са на волана.

И нека бъде... горещо лято

Пътуването с кола и гледката през стъклото към зелените поляни е толкова ясна, че слънцето навън привлича всеки. Влюбени и не чак толкова влюбените, които вече очакват с нетърпение, кога ще могат напълно да се отпуснат и кога кошницата за пикник ще се отвори в забутани, но романтични места, надявайки се на така чаканото спокойствие. Да, дойде времето на късите поли, крещящи „СЕКС”. Ако няма да внимавате за сблъсъците със закона, не забравяйте, че еякулацията не е по-бърза от не закусвал катаджия.

Възбудата от белезниците в гората, винаги ще се помни, дори когато въздържанието от секс е последвано, вместо от още любов, някое подскачащо малко зло(но любимо).
Но колкото по-дълго сте със своята половинка, толкова по надалеч трябва да се разпростира вашето сексуално приключение и не забравяйте удоволствието трябва да е споделено и в никакъв случай да не е получено с изнудване или грубост. Сексът върху капака на колата е супер, но и на предната седалка не е зле.

И нека бъде... горещо лятоМнозина ще продължат да правят секс на обществени места, за да бъдат в центъра на вниманието. Затова в страни от централна Европа като Германия и Чехия има опити да се легализират сексуалните контакти в паркове, до езера, вагони, но това се оказало най-добрия начин за възпиране на този тип желания. В крайна сметка приключението изгубва очарованието, защото не се прави нищо забранено. Извод приключението е приключение, когато всеки момент могат да ни хванат. Спряла кола на пътя е отлична идея, но спряла кола на Тракия е още по-яко.

Или, ако можеше да говори задната седалка

В колата трябва да имате одеяло, две хавлиени кърпи и овлажнител, това е ако решите да разнообразите, особено, ако става дума за плаж, море...

Кое масло е подходящо за вода? Не си играйте в обществени басейни и водни паркове, но все пак, ако не може да се възпрете кокосовото масло е отличен помощник в такива мокри случаи, особено, ако трябва да стане мокро на още едно място.

На екскурзията с цел, облечете нещо което не се смъква съвсем, като рокля, която ако се наложи може да прикрие ситуацията. Под дългата пола е съвсем възможно да не сложите нищо друго освен любимия лосион за тяло.

И накрая остана само да внимавате за нежелана бременност или нежелани гости.

Сексът и слънчевото време вървят ръка за ръка.



http://intimno.rozali.com

Публикувано от Веселина

Няма коментари:

Публикуване на коментар