Търсене в този блог

вторник, 17 август 2010 г.

Как да подправим любовния си живот

Ако ви очакват няколко свободни дни без деца, предлагаме ви 6 начина с които да разнообразите семейния любовен живот

Как да подправим любовния си живот



Рум сервиз

Идея: Гола жена, която играе ролята на масичката за сервиране. Върху нея има само „материални блага”. Опитайте шампанско и ягоди с малко сметана. Определете начина на консумация. Шампанското може да се използва и като разхлаждащ душ.
Защо мъжете го харесват: Комбинация между добра храна и добър секс, кой би могъл да устои?


Групов секс без изневяра

Идея: Жената просто трябва да облепи спалнята с порнографски снимки, които се харесват и на партньора й. И нека Той гледа по време на акта, колкото си иска.
Защо мъжете го харесват: Комбинацията секс и визуална стимулация от стените е неустоима, все пак нали обичат с очите си.

Парти с камера или фотоапарат


Идея: Има жени, които обичат снимките по време на секс. Само че повечето от тях не са експериментирали и затова не знаят, все още.
Защо мъжете го харесват: Според изследванията 86% от мъжете искат да имат снимка, как правят секс с партньорката си.

Как да подправим  любовния си живот Домашен публичен дом

Идея:
Всичко е позволено, вместо любимата в леглото е „непозната” в секси парцалки, която не може да не изненада с нещо партньора си. Накрая трябва да заплатите за услугата.
Защо мъжете го харесват: Мъжете са привлечени от идеята, че не трябва да се занимават с любовната игра и с това да задоволят партньорката. Това просто е друга жена, която въобще не го интересува.

Секс пред огледалото


Идея: Сложете всички огледала в спалнята и ги наместете така че партньора да вижда всеки детайл от тялото ви. Това определено е възбуждаща гледка и за двама ви.
Защо мъжете го харесват: Мъжете обичат да гледат. А огледалата им предлагат точно това, които без тях, иначе, е невъзможно да се види.

Интимното обезкосмяване


Идея: Когато се обезкосмявате взаимно, трябва да внимавате. Тук основно по-предпазливи са мъжете, защото ако не се справят няма да видят секс доста време.
Защо мъжете го харесват: Отново се отнася за визуален контакт. Обичат да контролират разни неща, а това е точно такова нещо. Един вид всичко зависи от тях.

http://intimno.rozali.com

Публикувано от Веселина

Няма коментари:

Публикуване на коментар