Търсене в този блог

понеделник, 16 август 2010 г.

Как да се държим на среща: 10 прости правила за правилно лесбо ухажване

Може би си представяш, че срещите с нова, потенциалнo интимна другарка ще приличат много на участието ти в твоя собствена романтична лесбо комедия – тя ще те покани да излезете по някакъв откачен, но все пак перфектен начин, след това ясно и отчетливо ще изрази интереса си към теб, ти ще се представиш като майстор на прелъстяването, а когато всичко завърши със секс, в гащите ти ще бъде Нова Година и Коледа в сърцето ти. Е, СЪБУДИ СЕ, ЧИТАТЕЛКО-МЕЧТАТЕЛКО! Да се концентрират и „уонаби плейърите“, че броят – голям, а хастарът – прокъсан.


Може би си мислиш: „Чакай малко! Кой може да е по-добър в прелъстяването от една жена? Жените са основната причина за изобретяването на срещите и всички празници на любовта по широкия свят!“. Хм, скорошно допитване показва, че при лесбийките съществува 73,86% вероятност от провал що се отнася до свалки.

Повечето от нас имат дълбоко загнездили се кошмарни спомени от срещи, които разказваме на приятелите си в опит да ги предпазим от подобни падения. Като например случаите, когато бившата ти изниква от дъното на заведението след 8 бири и 3 шота, за да поплаче на рамото ти и да ти каже, че все още държи на теб… а ти не си сама. Опааа!

Всъщност изобщо не е наложително да ти се случват такива неща. Само ако можехме дружно да повдигнем летвата и да инвестираме малко повече в изкуството на срещите, отколкото в изкуството на Facebook! Тогава, тогава… може би срещите между лесбийки биха се случвали в един нов и по-смел свят. Но това не е Русия през 1917 г. Революцията не настъпва за една нощ, затова нека да започнем с малки крачки и някои основни „ДА“-та и „НЕ“-та, на които да се осланяш в отношенията си с жените.

НЕ споделяй прекалено
Ако все пак държиш на секса, не разказвай на момичето, с което си излязла, за бившите си гаджета! В частност не използвай бившите си като основни образи в някаква странна притча за това какво наистина желаеш от човека до себе си. Ако искаш приятелка, която да може да артикулира чувствата си като голямо момиче, просто й го кажи. Не разказвай дълга и мъчителна история за това как бившатата ти е страдала от емоционален запек и не е можела да каже „Обичам те“. Запази тези излияния за най-добрата си приятелка. Нищо не попарва женското либидо така както прекаленото споделяне.

НЕ бъди евтина
И тук нямаме предвид да похарчиш 300 лева за вечеря, въпреки че съществуват определен тип жени, на които ще им се наложи да си сменят бельото след подобно изхвърляне от твоя страна. За повечето жени обаче, колко и банално да звучи, значение има най-вече жестът. В крайна сметка пикник в парка може да е много по-секси от това да оставиш цялата си заплата в някой суши бар. Вадѝ кеша там, където можеш да постигнеш най-много с него – плати ѝ таксито (сутринта), избери хубаво вино или ѝ купи малък подарък.

НЕ преминавай границите
О, Джийзъс и майка му (Мери)! Има толкова много лесбийки, които преминават всякакви граници, но тук ще се спрем на един тип – НЕ води момичето, с което имаш среща, в лесбо бар или на подобно тематично парти. Няма абсолютно никаква нужда тя да се среща с бившите ти гаджета или всичките ти приятели още първия път, когато излезете заедно. Знам, че е трудно, но се опитай да устоиш на желанието да се социализираш поне за месец. Поставянето на приятелката ти в потенциално неудобна ситуация пред толкова много хора от самото начало не крие никакъв сексапил.

След като посочихме някои най-големи „НЕ“-та в сферата на лесбийските срещи, нека да поговорим за „ДА“-тата. Ще пропуснем очевидните неща като необходимостта от душ преди среща и въздържането от изпращане на смс-и по време на хранене (въпреки че има жени, за които тези неща не са чак толкова ясни, колкото си мислим/надяваме).

Преди среща:

Покани я директно
Не казвай „трябва да се видим“. Ако ще каниш някого на среща, направи точно това. Не намеквай просто за някаква хипотетична ситуация, в която ти би споделяла едно и също пространство с обекта на въжделенията ти. Помоли я да правите точно определено нещо, в точно определен час и на точно определено място. За предпочитане е дейността да спада към тези, които доставят удоволствие на повечето хора (напр. хубава храна) или нещо, което тя е споменала в предишни разговори.

Покани я директно на среща. 10 съвета за лесбо срещи

via Autostraddle

Открий тема за разговор
В идеалния случай темата не трябва да се върти около факта че си лесбийка, лесбо партита, ваши общи познати или бившата ти. Това означава, че като част от подготовката за срещата може би ще бъде хубаво да се пообразоваш. Занимание трудоемко, но с добра възвръщаемост.

Вложи някаква креативност и мисъл в срещата
Имаш ли достатъчно интелект, за да се поинтересуваш за интересен ресторант, който да бъде последван от други по-нестандартни занимания (и не, не говорим за секс все още)? Знаем, че е най-лесно да кажеш „Хайде да ходим да пием след вечеря“, защото има милиони барове и нищо не създава такава фалшива интимност като алкохола, но все пак се напъни малко повече.

Срещата:

Донеси ѝ нещо мило
Едно време са им казвали „дарове“, но съвременните лесбийки ги наричат цветя, вино или нещо, което те е накарало да си мислиш за нея.

Говорете за нея
Когато тя ти отговаря, задавай проследяващи въпроси, които показват внимателното ти вслушване и факта, че имаш достатъчно високо IQ, позволяващо ти да реагираш адекватно на доложената информация за личността ѝ. Ако знаеш какво харесва тя, замисли се дали не искаш да научиш малко повече по темата и да ѝ покажеш, че си отделила време за това. Тя ще разбере, че си положила усилия, за да вникнеш в любовта и към колекционирането на салфетки (например). Дори това да не е страстта ти, няма да ти навреди да научиш нещо ново.

Финал
Изпрати ѝ смс или и се обади след срещата, за да й кажеш, че си прекарала добре. Това не означава, че си прекалено отчяна или че искаш да се ожениш за нея. Препоръчваме го като лесен и любезен начин да й покажеш, че компанията ѝ ти е доставила удоволствие.

Пази тайна
Ясно е, че ще говориш с най-добрите си приятели за срещата, но се опитай да се въздържаш от статуси в социалните мрежи. Няма нужда широката лесбийска общност да разбира с кого излизаш.

Пази личния си живот в тайна. 10 съвета за лесбо срещи


След като покрихме основните правила, принципът е „изплакни и повтори“. С всяка изминала среща добрите впечатления се наслагват и в крайна сметка водят до желания резултат. Възползвай се от инерцията, която си набрала, защото след като „спечелиш“ въпросната дама, може би ще ти се прииска и да я „задържиш“.



http://www.bgles.com

Публикувано от Веселина

Няма коментари:

Публикуване на коментар