Търсене в този блог

четвъртък, 19 август 2010 г.

Какво се казва на една жена в леглото


"Искам да те накарам да се чувстваш добре."
Простичко и все още ефективно. Чудесен начин да я отпуснете и успокоите. Израз, който би я уверил, че прави правилното решение отивайки към легло с вас. Използвайте го преди или по време на любовната игра за максимален ефект.
"Обожавам звуците, които издаваш по време на оргазъм."
Ако познавате вашето момиче добре и знаете кога действително получава оргазъм, тогава тази фраза е за вас. Понякога, дори когато получава оргазъм, жената се чувства неудобно и се въздържа от това да е шумна по време на секс. На повечето от нас им харесват шумни жени в леглото защото това ни помага да знаем кога изпитват удоволствие. Насърчавайте я с тази реплика, казвайте й колко много харесвате да чувате гласа и по време на секс.
"Кожата ти е толкова мека и гладка."
Дамите прекарват много време в използване на различни видове масла за техните тела. Време е и ние да оценим този странен ритуал .Това е добре поставен комплимент. Използвайте тази реплика преди секс.Това би й въздействало доста съблазнително. Фразата може да бъде използвана също и при разговор в леглото, заместваща със същия ефект: "Скъпа желая да ти подаря Мини Купър".
"Ти си толкова добра във [вмъкнете действие]"
Позволете й да знае кога прави нещо, което вие харесвате. Също както мъжете, така и жените обичат и изпитват гордост от факта,че са добри в леглото. Тази фраза е най-ефектна когато се произнася със задържан дъх и акцентиране върху думата "толкова".
"Имаш толкова красива [вмъкни част от тялото]"
Включете любима част на тялото, но тя трябва да бъде част, с която жената да се гордее. Жените са прочути за позицията на чувствителни към "тромави комплименти" за техните тела. Стъпвайте внимателно.
"Какво си представяш в момента?"
Това ще я насърчи да говори за нейните сексуални желания и ще помогне за увеличаване на удоволствието, което ще получава докато прави секс с вас. Идеята тук е да се освободи от задръжки и да насърчи своите сексуални фантазии и желания, които сама не би споменала.
"Искам да целувам всеки сантиметър от твоето тяло."
Жените обичат любовна игра и да бъдат глезени. Дори ако вие в същност нямате предвид целуването на всеки сантиметър от нейното тяло, тя ще знае, чe вашето сърце е на правилното място. Това което вие й казвате е, че обичате и оценявате всичко от нея. Много е успокояващо да се чува.
"Никога не съм го усещал толкова добре преди."
Жената обича да бъде определяна като специална, различна и уникална. Ако тя прави нещо в леглото и усещате, че и е приятно, повтаряйте и го непрекъснато. Кажете и го толкова искренно сякаш и говорите за любимия Ви автомобил.
Изберете вашите думи мъдро!
Те не трябва да идват като шок. Жените обичат мъжете да казват правилните неща. Това е вторият начин, по който искат от нас да използваме най-добре езиците си. Така , че изучете фразите по-горе и ги приспособете към вашите собствени нужди.

http://www.plovdivmedia.com

Публикувано от Веселина

Няма коментари:

Публикуване на коментар