Търсене в този блог

понеделник, 16 август 2010 г.

51% от гей семействата предпочитат компанията на други подобни семейства по време на почивка


Последно изпитване показва, че 51% от гей семействата предпочитат да споделят ваканциите си с хора с хомосексуална ориентация, като в идеалния случаи те са част от други гей семейства.

Проучване сред гей родители, проведено от „Rainbow Family Holidays“ показва, че повече от половината мъже и жени, участвали в анкетата, предпочитат ваканции с подобни на тяхните семейства.

На въпроса „Ако имахте избор с кого да споделите ваканциите си, бихте ли избрали да отидете с други гей семейства, със смесени семейства (хетеро- и хомосексуални семейства), с група от ЛГБТ хора (не само семейства) или само с вашето семейство” по-голям процент от семействата отговарят, че биха предпочели да отидат на почивка с други гей двойки.

Децата са приоритет в семействата на гей мъжете и лесбийките, тъй като вторият най-предпочитан избор е „със смесени семейства (хетеро- и хомосексуални семейства)“. Според един от респондентите в проучването „искаме да се чувстваме удобно и да позволяваме на децата си да се срещат с други деца от сходни семейства. Ако това не е възможно, предпочитаме да бъдат сред други деца.”

Проучването е напълно анонимно и обхваща семейства на гей мъже и лесбийки от Великобритания, САЩ и Европа.

http://www.bgles.com

Публикувано от Веселина

Няма коментари:

Публикуване на коментар