Търсене в този блог

понеделник, 23 февруари 2015 г.

Най-яките секс пози от "50 нюанса сиво"

С толкова богат избор на секс пози коя смяташ, че е най-секси?!

поза: "Секс срещу стена" - не ти казваме, че е най-лесната... но си струва усилията! (100%)

Според проучване, проведено в Австралия, както мъжете, така и жените са класирали на първо място секса срещу стена. Попитахме и секс терапевт за мнението му и той не остана никак изненадан от резултатите на секс проучването. Защото смята, че именно усещането за спонтанност прави позата толкова секси. „Когато си толкова възбудена, че не можеш да чакаш и секунда повече, това е внезапното решение да изразиш нещата, които усещаш в слабините си,“ казва той.

„Отегчението при секса е едно от най-честите оплаквания при двойките“, коментират сексолозите.

Запомни, че промяната на нещата решава проблема. Не, не се налага да висите от полюлея или да правите челни стойки, за да ви е по-интересно.

За максимален резултат опитай тези 13 ултра перверзни секс пози, за да освежиш спалнята си!!! (няма да съжаляваш)

 

Ако „50 нюанса на сивото“ не те накара да се...

Бързата работа:


Бързате ли? Накарай го да държи... 
 
 Бързата работа: Бързате ли? Накарай го да държи ръцете ти над главата ти и да ги притисне с лакти. Краката му също трябва да те притискат, докато прониква. Тласкайте бързо.
 
Табла на леглото:

Докато си вързана за таблата на... 
Табла на леглото: Докато си вързана за таблата на леглото по корем, вдигни задника си и го накарай да ти го вкара изотзад. Дръж здраво таблата и тласкай назад, към него.
 Масаж на зърната:

За тази игра, трябва да си свалиш...
Масаж на зърната: За тази игра, трябва да си свалиш сутиена и да обвиеш ръце около врата му. Играй си с косата му, докато той си играе със зърната ти и целува врата ти.
 
Дефлораторът:

Вдигни колене във въздуха, както... 
Дефлораторът: Вдигни колене във въздуха, както направи Анастейша, когато загуби девствеността си. Накарай го да тласка бавно около четири пъти. После го накарай да се облегне на лактите си и да се отпусне върху теб и да тласка бързо.
 
50 нюанса бой с камшик: 

Накарай го да върже ръцете и...   
50 нюанса бой с камшик: Накарай го да върже ръцете и очите ти. После си сложи слушалки. Накарай го да върже ръцете и краката ти с белезници за леглото. Пусни си музика, докато той лекичко те поплясква с камшик. После го накарай да те целуне и да ти направи орален секс. Когато оргазмът наближи, го накарай да ти отвърже краката и да те повдигне така, че само раменете ти да са на леглото. После да проникне бавно и да ускори темпото постепенно.
 
Бен Уа изживяване:

Наведи се и се хвани за глезена,...   

Бен Уа изживяване: Наведи се и се хвани за глезена, после го накарай да сложи топчета Бен Уа във вагината ти. Поразходи се с топчетата в теб. После легни в скута му с лице към него. Накарай го да масажира задника ти – от бузите към клитора. Топчетата в теб ще предизвикат невероятно усещане.
 
Език отгоре:

Легни, докато той ти прави орален. Когато...   
Език отгоре: Легни, докато той ти прави орален. Когато усетиш, че оргазмът наближава, го накарай да спре. Когато проникне в теб, се увий около него.
 
Лошият мисионер:

Легни под него като за мисионерска,...  
Лошият мисионер: Легни под него като за мисионерска, нека той обаче да е лош, ама много лош!
 
Бързото преобръщане:

След форплея, го накарай да те...  
Бързото преобръщане: След форплея, го накарай да те обърне и вдигни задник във въздуха, с колене на леглото. Накарай го да те напляска и да ти го вкара дълбоко.
 
Мократа езда:

Докато сте във ваната, го възседни. Язди...
 Мократа езда: Докато сте във ваната, го възседни. Язди го, докато те гледа как се движиш нагоре-надолу. После си сменете местата.
 
Власт на бюрото:

Поеми контрола над твоя човек и му...
 Власт на бюрото: Поеми контрола над твоя човек и му кажи, че искаш да го имаш на бюрото. Легни по гръб ги накарай да проникне в теб, тласкайки бързо.
 
Сивото изкушение:

Накарай го да ти върже китките над...
 Сивото изкушение: Накарай го да ти върже китките над главата. Накарай го да те целува от глава до пети, после бавно и изкусително да оближе клитора ти. След това да проникне силно и бързо.
 
Искай го дълбоко:

Накарай го да тласка бавно и дълбоко...
Искай го дълбоко: Накарай го да тласка бавно и дълбоко изотзад. След няколко тласъка, да спре, докато не започнеш да го искаш. Продължете с тласкането.
 
Ако „50 нюанса на сивото“ не те накара да се изчервяваш - чети нататък и изпробвай!
 
Публикувано от: Веселина
Източник: cosmopolitan.bg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар