Търсене в този блог

понеделник, 23 февруари 2015 г.

5 тайни на онлайн свалките!

Идеалната онлайн свалка!

Колкото и да са удобни за нови запознанства, тези сайтове   не са идеални и често се случва да попаднеш на неподходящия човек и да си загубиш времето.

Експертите си казаха думата как да търсиш свестни момчета.

 

5 екпертни мнения как да търсиш!

  1. Използвай правилния сайт

Изборът на сайт за запознанства определя какви мъже ще срещнеш там.
Общото правило е да посещаваш платените сайтове, в които при регистрация трябва да попълваш дълги и подробни въпросници. Мъжете, които търсят нещо краткотрайно, няма да се занимават да плащат и отговарят на купища въпроси.
  1. Бъди инициативна

Има много страхове от това първа да заговориш някой мъж в такъв сайт.
Страх те е да не те отхвърли, или да не те помисли за прекалено нахална или отчаяна. Всъщност мъжете не се дразнят от инициативни жени. Първата крачка показва, че си уверена в себе си и имаш високи стандарти. Разбира се, означава и че ТИ избираш с кого да говориш.
Бъди смела и не се страхувай, че няма да ти обърнат внимание. Онлайн запознанствата са и въпрос на късмет, така че не се притеснявай, ако някой не ти отговори. Бъди търпелива и инициативна.
  1. Задавай правилните въпроси

Избягвай скучните клиширани въпроси.
Ако искаш да отсееш зърното от плявата, въпросът как си е прекарал уикенда няма да свърши работа. Питай го дали е готов да работи 15 часа на ден за 2 милиона на година. Питай го дали предпочита кучета или котки. Питай го дали предпочита да си прекара ваканцията на поход в планината или в излежаване на плажа. Хората обичат да отговарят на въпроси за себе си, а информацията, която ще получиш, е безценна.
  1. Направи си списък

Мъжете, които търсят неангажираща връзка, ще пишат на жени, които подхождат неангажиращо към процеса.
Страхотен начин да разкараш случайните досадници, е да покажеш, че приемаш онлайн запознанствата на сериозно. Например можеш да сложиш в профила си списък с качествата и чертите, които търсиш в мъжа. Измисли пет конкретни неща, които са наистина важни за теб. Може би за теб е важно да ходите заедно по рок концерти. Или пък е важно да е амбициозен. Или пък си падаш по мъже, които носят шапки. Подобни изисквания гарантирано ще прогонят случайните ухажори, които само ще ти загубят времето.
  1. Повече срещи, по-малко инвестиции

Онлайн подборът не може да продължи безкрайно и в един момент ще трябва да се срещнете лично.
Но ходенето по срещи обикновено изисква много време и енергия. Най-лесно е да имаш много, но кратки срещи. Не си хаби времето да ходиш на вечеря с някой, с когото може нищо да не се получи. Първо идете на кафе. Ако между вас има нещо, може да повторите с по-дълга среща. Така можеш да отидеш на повече срещи, но да си спестиш досадните безкрайни вечери. 

Публикувано от: Веселина
Източник: cosmopolitan.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар