Търсене в този блог

сряда, 23 януари 2019 г.

Леко извратените фетиши на знаменитите личности

И те са били хора, които имат желания...


Леко извратените фетиши на знаменитите личности

Всички хора си имат странни увлечения, някои от които дори са подсъдни. Що се отнася до знаменитостите, те също са хора и нищо човешко не им е чуждо.  


Махатма Ганди

Ганди е може би най-известният духовен водач в съвременната история. Той е този, който повежда движението за граждански права и в крайна сметка извоюва отделянето на Индия от британската империя. Въпреки свещения ореол над личността му той също има своите странни наклонности.
На 37-годишна възраст Ганди дава обет за безбрачие. Това обаче не го възпира дълги години да склонява различни момичета да спят голи в постелите му, да танцуват или да плуват с него в басейните. Веднъж дори накарал 18-годишната си племенница да преспи гола в леглото му, за да я предпази от гнева на мюсюлманите. Следва да се отбележи, че той не е извършвал сексуален контакт с нито едно от тези момичета. Напротив, Ганди твърди, че постъпвал по този начин, за да калява волята си.



Бенджамин Франклин

Бенджамин Франклин е не само бащата на американската нация, но и също и неуморен изобретател и почитател на ... MILF-ове. В писмо до един млад негов приятел Франклин споделя, че най-подходящите любовници за един мъж са възрастните жени, защото заради възрастта им са готови на всичко само да задържат мъжа до себе си. Освен това, продължава той, те са сдържани при поява на емоции, опитни са и имат по-малки шансове да забременеят.


Уинстън Чърчил


Английският министър-председател и първи лорд на адмиралтейството по време на Втората световна война е известен с ума си, любовта към циганките и алкохола и с това, че обичал да се разхожда гол из помещенията, които обитавал. Чърчил често посрещал разголен в целия си блясък държавни служителии чуждестранни гости. Веднъж дори посрещнал по този начин американския президент Франклин Делано Рузвелт. пред шокирания поглед на президента Чърчил спокойно отвърнал: " Както виждате, г-н президент, нямам какво да крия от вас".



Лорд Байрон 


Един от най-добрите поети на Романтизма, Лорд Байрон е човекът, който популяризира образа на Дон Жуан - станал нарицателен за непоправимите любители на жени. Сред чудатостите на поета изпъкват гледането на диви мечки в двора му и най-вече странната му колекция от пубисно окосмяване. Байрон бил страстен почитател на секса, затова го практикувал където и с когото сварел, в това число и с доведената му сестра. По това време съществувал обичай жените да подаряват кичур от косите си като "паметка" за добре прекараната вечер. Байрон уважавал тази традиция, но решил да и придаде малко по-пикантен характер като заменил кудриците с пубисни такива.



Чарли Чаплин


Един от най-знаменитите филмови актьори, също крие скелет в гардероба си. Като човек, обсебен от секса, той се отдавал на всяка възможност и постоянно търсел нови. Тези му търсения го срещнали с друг актьор, известен с това, че изнасилил едно момиче до смърт - Роско Арбъкъл - Дебелия. Двамата често устройвали големи оргии. Чаплин е известен и с това, че пръв прилага метода на прослушване на млади актриси, наречен "диванчето в кабинета на продуцента". С няколко думи - секс в замяна на желаната роля. По време на прослушванията момичетата били заставяни да се събличат под акомпанимент на пиано, а Чаплин ги замерял с торти, след което се спускал върху тях. За да бъдем обективни, трябва да споменем, че по-голямата част от момичетата получавали ролите, които искали...

Публикувано от: Веселина
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар