Търсене в този блог

сряда, 23 януари 2019 г.

Секс фетишите на холивудските звезди


Мнозина обръщат прекалено внимание на факта, че повечто холивудски звезди са точно като нас - пазаруват домати и краставици от местния супермаркет, разхождат кучетата си, извеждат децата си на разходка в парка, ала-бала - все простотии, за които не ни е особено грижа.

Когато стане въпрос за каквито и да било знаменитости, най-вълнуващи са техните креватни истории и странности. И това не е защото сме някакви перверзници, които не зачитат чуждото лино пространство, а е продиктувано от лично любопитство. Все пак сексуалността на всеки един човек е прозорец към най-интимните кътчета на неговата психика.

С всеки изминал ден холивудските звезди стават все по-разюздени в поведението си и все по-разкрепостени в изявите си както пред камера, така и пуплично. Интересно ни е какво биха казали Фройд и Юнг за странните предпочитания на личности като Анджелина Джоли, Кармен Електра, Кристен Стюарт и Ева Лонгория, които, както ще разберете са повече от странни в предпочитанията си в секса.

Ева Лонгория


"Отчаяната съпруга" явно отчаяно копнее да бъде вързана и доминирана в леглото. Преди няколко години Ева разкри, че най-задоволяващите и преживявания били свързани именно с фетиша и да бъде вързана.

"обичам да ме връзват с копринени шалове. Освен това ми харесва мъжът да командва. Има нещо много секси в това да си подчинен и послушен", споделя за медиите едновремешната госпожа Паркър, която ние с удоволствие бихме вързали и подчинили.


Кристен Стюарт


Тази девойка за нула време разби всички предрасъдъци спрямо себе си и от захлупената сумрачна брюнетка се превърна в перверзната секс бомба. Само две седмици преди да избухне скандалът с Рупърт Сандърс, Кристен сподели в интервю за Vogue: "Господи, толкова съм влюбена в приятеля си. Иска ми се да беше тук. Мисля, че искам да му родя деца. Обожавам начина, по който ухае. Той обича да ми ближе подмишниците. Не разбирам хората, които отмиват аромата на любимия от тялото си."
Да се чуди човек за Сандърс ли е говорила или за Ер Патс (Робърт Патинсън).






Анджелина Джоли


Анджелина никога не се е срамувала от сексуалния си живот. От години знаем, че ножовете и остриетата я въжбуждат. Чак след като започна да си ляга с Били Боб Торнтън обаче получихме по-широк поглед върху нейните сексуални предпочитания. Оказа се, че двойката си пада по разни извратени неща с кръв. Двамата дори си размениха медальони-епруветки, пълни с кръвта на другия. Ето това е любов, директно от артерията.




Шая Лабъф


Този мишок явно има доста развинтено въображение, що се отнася до секса. Шая явно обича да го скубят за косата по време на акт, което е меко казано странно. Освен това "големия мъж" от "Трансформърс" си пада и воайор. В интервю за ролята си в "Ангелите на Чарли: Газ до дупка" Лабъф споделя: "Само мисълта, че момичетата са там в караваните си и се преобличат, беше достатъчна, за да се възбудя.


Кармен Електра


Ох, Карменнн... Нищо, свързано с тази дама, не може да ни изненада, но сексуалните и предпочитания са меко-казано изчанчени. Пищната "спасителка на плажа" очевидно си пада по по-грубите игрички, тъй като преди време призна, че представата и за як секс е някой да я прикове с белезници за леглото и да я напляска със закачалка за дрехи... Предполагаме, че предпочита онези телените... Поне ние така си ги представяме нещата.




Дейвид Карадайн


Мир на праха му, беше изключителен актьор, но както се оказва и изключителен перверзник. Ченгетата го откриват мъртъв в хотелската му стая в Банкок. Изглежда актьорър е открит обесен и първоначалната версия по случая е самоубийство, но съпругата му разкрива, че той имал склонността да се връзва и души, за да получи сексуално удоволствие. Тайландските медии дори разпространиха снимка на Карадайн в хотелстката му стая малко преди смъртта му. На нея Дейвид носи перука и е облечен от глава до пети в мрежесто трико и с вързан пенис. 


Публикувано от: Веселина

Няма коментари:

Публикуване на коментар