Търсене в този блог

неделя, 1 март 2015 г.

Порно – полезни секс съвети!

Нека разбием на пух и прах ужасната репутация на порното, като ви отсеем някои наистина добри съвети за секса, които може да научите от филмите за възрастни.
Порно – полезни секс съвети
Порно – полезни секс съвети
Вместо да правите от мухата слон, когато спипате партньора ви да гледа порно, се присъединете и гледайте заедно с него. Няма какво да изгубите, дори ще научите малко ценна информация, като какво харесва половинката ви и какво му се иска да пробвате в леглото. Другият плюс е, че порното ще подейства възбуждащо и за двама ви, така че надали ще дочакате края на филма, тъй като вероятно ще сте отдавна под завивките в секси поза.
Порното има заслужено, но и не съвсем, лоша репутация. Поглеждайки отвъд привидното, обаче, може да научите доста полезни уроци от филмите за възрастни. Ето няколко полезни съвета от порното:
 
Покажете ентусиазъм
Порно филмите са изпълнени с охкане, пъшкане, мръсни думи и тем подобно театралничене. Е, не е нужно да бъдете актриса в леглото със заучен сценарий, но е истина, че сексът е много по-хубав, когато показвате на половинката ви, че ви харесва. Безшумният секс отнема половината от удоволствието, а малко стенания значително ще увеличат възбудата и на двама ви.
 
Избягайте от удобството на леглото
Грешката на много двойки е да превърнат спалнята или дивана в единствените места за секс – удобно и широко. Попадайки в този коловоз, обаче, убивате искрата на секса. Избягайте от рутината и опитайте нови места и пози, които със сигурност ще разгорещят страстите ви.
Порно – полезни секс съвети
Мастурбацията е възбуждаща
Ако сте от тези жени, които никога не признават, че мастурбират, а мисълта да го правите пред партньора си ви изчервява, пропускате едно наистина добро начало на секса. Решението да мастурбирате пред партньора си не само ще го побърка, но и ще е прелюдия към най-страхотния секс, който сте правили. Така че забравете за срама и давайте смело.
 
Дай, за да ти се върне
Ще трябва да се поизпотите и двамата, ако искате да се радвате на страхотен сексуален живот. Грешка на много двойки е, че единият винаги играе пасивна роля, а другият активна. Винаги единият е инициатор на секса и е действащото лице в него, докато другия е заел удобната поза “звезда” в леглото. Това би било възбуждащо, само ако сте привърженици на БДСМ секса... 
Секс по сценарий
Често с времето сексът става нагласен и сякаш по сценарий – по едно и също време, на едно и също място, в една и съща поза. Но тук не става въпрос за този вид нагласен и скучен секс. Хубавият секс е спонтанният, но защо не го подправите с някоя закачка като секс сценарий. Какво ще кажете, като част от любовната игра, да влезете в ролята на секси полицайка, медицинска сестра, ученичка – все популярни мъжки фантазии.
 
Публикувано от: Веселина

Няма коментари:

Публикуване на коментар