Търсене в този блог

петък, 24 май 2013 г.

Топ 10 ерогенни зони на жените

Малка разходка по женското тяло

Топ 10 ерогенни зони на жените (Част 1)
Всъщност, знаете ли колко много мъже се чудят какво истински възбужда жената и къде точно трябва да пипнат, за да я влудят? Това е, защото специалните места на дамата(за разлика от тези на мъжа, които са съсредоточени предимно на едно място), са много по-специфични и разпространени из цялото тяло. Е, господа, лутането приключи. Решихме да бъдем благосклонни и затова съставихме списък на десетте най-горещи места на жената.
Започваме от 10 към 1, като всяко по-малко число тук е по-силно от по-голямото.
10. Вътрешната част на бедрото
Вътрешните части на женските бедра са силно чувствителни при докосване, галене и облизване. Точно както сгъвките на краката, тези части имат много нервни окончания, така че, ако ги докоснеш, ще я подлудиш. Но, запомни, в никакъв случай не ги хапи, защото ще й причиниш болка.
9. Сгъвките зад колената
Заради голямото количество нервни връзки на това място, направо ще се изненадаш колко възбудена може да стане дамата, ако го оближеш или лекичко го гризнеш.
8. Бузите на дупето
Да, вярно е. Много дами искрено се радват, когато си играеш със задните им части. Не е и изненада, че много от тях обичат попляскването и стикането на дупетата им. Но, има и още...
Понякога, в разгара на любовната игра, дамите изпитват истинско удоволствие, когато анусът им бива целуван, или в него се прониква с език или пръст. Изборът дали ще пробваш е твой.
7. Задната част на врата
Само дъхът ти на това място би я побъркало. Представи си какво ще стане, ако използваш език или леко я захапеш. Можеш да включиш и ръцете си и да я галиш нежно, докато я целуваш или й направи един хубав масаж.
6. Ушите
На много дами им харесва ушите им да бъдат облизвани, засмуквани или целувани. Още, това да духнеш в ухото й също е добра идея, но не всички го приемат, така че внимавай. Естествено, мацките направо се побъркват, когато им шепнеш на ушенце.
Топ 10 ерогенни зони на жените (Част 2)

5. Стъпала
Много жени обичат стъпалата им да бъдат докосвани, масажирани, даже понякога облизвани и целувани. Няма да сбъркаш ако поемеш нежното дамско краче и отделиш малко време да си поиграеш с пръстите, петата и глезена. Обикновено тази зона е податлива на гъдел, а често той може да бъде доста възбуждащ и приятен за рецепиента.
4. Китки
Това може да се стори шоково за много господа, но жените ужасно обичат техните любовници да галят и да хапят китките им. Затова, следващият път, когато се впуснеш в любовна игра, започни да целуваш и да галиш китките й и сам ще се изненадаш колко ще се впечатли и възбуди тя.
3. Гърди/ зърна
Сигурни сме, че не е голяма изненада за никого, че гърдите са едни от най-сексуалните и чувствителни женски органи. Нежното галене, стискане, милване, облизване и смучене на зърната със сигурност ще накара дамата ти да диша тежко и да ви поиска още по-силно.
Всяка жена е различна, затова твое задължение е да изследваш внимателно и да разбереш какво от гореизброеното най-много харесва на твоята.
2. Устни
Да, истина е. Ако знаеш как да стимулираш устните й с целуване, близане, засмукване и хапане, то доста вероятно е една целувка да доведе след себе си цяла лавина от страстни събития. Използвай собствените си устни, езика си и зъбите си, с които да си играеш с горната и доланта й устни и да я целуваш страстно.
1. Вагина/ клитор
Както (надяваме се) всички мъже знаят, клиторът може да се стимулира с език, с пръст и, ако си мултиталантлив, с двете едновременно. Някои дами обичат да наставляват своите любовници точно как да постъпят и какво да направят, но не с всички е така, затова, слушайте докато действате.
Когато жената е доволна – винаги си личи. Ако мацката започне да се извива и гърчи, то това е защото й е приятно, не защото я притесняваш.
Що се отнася до вагината, търсим онова магическо местенце, наречено G-точка, което е малко по-трудно откриваемо, но усилията определено си заслужават. Както може би знае, това е една зона, намираща се от вътрешната страна на вагината, която, бидейки стимулирана, води до могъща сексуална възбуда, заради големия брой нервни окончания, събрани „на възел". Можеш да се опиташ да потърсиш с пръсти ( G-точка не се намира на дълбоко), или с пенис. Намериш ли я, ще познаеш на секундата...
И така, това да десетте най-горещи места на жената. Запомнете обаче, че всяка е различна и това, които харесва на една, друга може да мрази. Затова, изследвай смело и прави експерименти. Трудът ти няма да бъде напразен.


Публикувал: Веселина

Източник: tialoto.bg 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар